E-shqiponja

Read 1 Review of E-shqiponja to check if it is legit.

Website & Phone:
 http://e-shqiponja.com

Sonia
8 months ago

dua te falenderoj stafin e e-shqiponja per prefesionalizmin e tije dhe per korrektsin do ja keshilloja te gjithe atyre te cilet jan duke humbur kohe neper zyra per te sqaruar probleme te vogla te cilat behen te medhaja nqs nuk i ndjek nga pas,zyra e konsulence e www.e-shqiponja.com me mbaruan pune per nje gjobe qe kisha dhe nuk dija si ta paguaja dhe piket e patentes qe donin ti mi hiqnin ,fal keshillimit dhe marrjes se praktikes ne dore te e-shqiponja mbarova pune brenda javes dhe duke paguar nje shifer shum te vogle per problemin qe kisha .faleminderit dhe forca .

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *